Hello, please select your language

Hello, please log in here

Not a member yet?
to discover our award-winning online English school.

Close

1-888-258-7088

Welcome to "World of Sports"
Join in the fun as we discuss and practice talking about our favorite sports.
Category:Lifestyle
Language: English
Members: 1055
Officers: samantha (Administrator)

Are you sure that you want to leave this group?

Are you sure that you want to delete the discussion thread Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv?
By ahasaj1 on 9/7/2015 2:44:45 PM
Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv

“Kemi nisur përgatitjet që në momentin e hedhjes së shortit. Përgatitjet po shkojnë mirë dhe jo vetëm unë, por i gjithë ekipi do të japë maksimumin. Nga forma e treguar shohim shenja pozitive dhe shpresojmë për një ndeshje të mirë”, ka thënë Berisha.

Ndeshja ndërmjet Portugalisë dhe Shqipërisë nis në orën 20:45. /KosovaPress/

- See more at: http://www.kosovapress.com/sq/futboll/sonte-shqiperi-portugali-kuqezinjte-synojne-rezultat-pozitiv-24444/#sthash.uDIchQoU.dpuf

IF YOU DON`T UNDERSTAND IT ,TRANSLATE IT .

IT`S IN ALBANIAN LANGUAGE.

By SMercado156 on 9/7/2015 10:12:51 PM
RE: Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv
Why don't you speak English,for God's sake?!
By ahasaj1 on 9/8/2015 4:19:31 AM
RE: RE: Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv
couse i`m from albania.